www.lajana.net/lapedralta
Butlletí d'Informació de l'Associació Janenca de Cultura ·   Nº 27 ·   Juliol 2005 ·  Any VII ·  Edició Digital
Sumari
Inici
Editorial
L’Associació informa
Dossier especial Fira 2005
Actualitat
Crònica de la CNT
El Nadal
Crònica de la vespra de reis
Retalls de premsa
Històries
Prou
Entrevista
Entrevista a Paco i Fran Simó
Receptes de cuina
Olives trencades
Critiques
Aluminosis, Ovidi Montllor, Pere Simó
Música
Carta d’un músic agraït
Societat Musical Santa Cecília
Esport
Mals temps per la lírica
Els nous janencs

Enllaços
La Jana
Societat Musical Sta. Cecilia
C. F. La Jana
Penya Taurina
Penya Barcelonista
Contactar
Amb l'Associació
Temes relacionats amb la web

LA BANDA EN EL 2005


Josep María Ruíz

   Ara que escomençem un nou any, a lo millor és un bon moment per fer un repàs al treball realitzat durant 2005, ja que crec recordar que per aquestes dates anavem amb el cuquet de pensar que anavem a participar per primera vegada a un CERTAMEN i ben cert és que desde el Director i fins a l’últim component de la nostra banda, s’els hi notava a mesura que s’apropava la data, que quelcom s’estava coguent.

   Les persones que vivim la banda de prop, poc a poc es contagiavem d’aquesta inquietud, però a la vegada ens donavem compte que amb el treball que s’estava fent, malament tindria que anar tot per a que les coses no sortiguessen bé.

   “Treu un poc. Calenta un poquet més. Mira la corbata si tinc el nuc bé. Quan falta? Anem a passar control, que ja ens toca”; totes aquestes frases eren el preàmbul del que vindría i que per supost no era una actuació més.

   No obstant puc dir que pel sols fet de puguer viure aquest moment i estar amb els músics fins el moment abans de pujar a l’ecenari, val la pena qualselvol patiment i esforç fet, ja que anima a seguir treballant encara que es passen moments durs i que per supost queden eclipsats per tanta il.lusió posada en un treball.

   Tan sols la banda de Xilxes ens va passar davant, la resta ja es coneix i no vull mensionar-ho per no despertar d’aquest somni tan bonic que lo millor és que quede latent en el record de tots aquells que ho varen fer possible i de les persones que recolzen a la banda, ja que afortunadament a La Jana són la majoria del poble.

   El següent va ser la festa homenatge als músics i com no el fabulós concert a la Catedral de Barcelona i ja que estem a aquest punt no vull deixa passar el moment per agraïr a msn. Pavia la seva colaboració i esforç per a que la nostra banda puguès interpretar el seu repertori en un marc tan incomparable.

   Ja que ha sigut un any, musicalment parlant, molt exitós també m’agradaria mencionar el fet per la component de la nostra banda, Lorena Ruiz, que junt amb dos músics i companys de la banda de Vinaròs partiparen en el concurs de Música de Cámara “ Higini Anglès” de la diputació de Tarragona i celebrat al conservatori de Reus, guanyant-lo, sent invitats posteriorment a realitzar un concert a l’Ateneu de Barcelona el passat 19 de Novembre.

   Pert tant felicitats a tots el components de la nostra banda i animar-los a que segueixen per aquest camí, doncs enguany el treball no es quedará en absolut minimitzat, ja que Juansa ens té preparada una sorpresa per a aquest estiu i allí ens tornarem a trobar de nou per aplaudir i celebrar el millor que puguem les actuacions dels nostres MUSICS.

La Pedralta
Associació Janenca de Cultura
Plaza Mayor, 14 - 12340 La Jana - (Baix Maestrat)
ass-janenca-cultura@lajana.net
CS-77-1999