www.lajana.net/lapedralta
Butlletí d'Informació de l'Associació Janenca de Cultura ·   Nº 27 ·   Juliol 2005 ·  Any VII ·  Edició Digital
Sumari
Inici
Editorial
L’Associació informa
Dossier especial Fira 2005
Actualitat
Crònica de la CNT
El Nadal
Crònica de la vespra de reis
Retalls de premsa
Històries
Prou
Entrevista
Entrevista a Paco i Fran Simó
Receptes de cuina
Olives trencades
Critiques
Aluminosis, Ovidi Montllor, Pere Simó
Música
Carta d’un músic agraït
Societat Musical Santa Cecília
Esport
Mals temps per la lírica
Els nous janencs

Enllaços
La Jana
Societat Musical Sta. Cecilia
C. F. La Jana
Penya Taurina
Penya Barcelonista
Contactar
Amb l'Associació
Temes relacionats amb la web

CARTA D’UN MÚSIC AGRAÏT


   El passat dia 26 de desembre, durant el tradicional concert de nadal de la Societat Musical Santa Cecília, la banda en ple va fer un petit homenatge a Paco Vea pels seus 25 anys com a músic en actiu de l’agrupació. Arran d’aquest emotiu gest, Paco ha volgut fer un escrit d’agraïment a la banda de música per tot el que ha significat per ell al llarg d’aquests anys. A continuació, la carta que ens ha remés:

   Estimada Santa Cecília

   T’escric aquesta carta per explicar-te la història d’una Banda de Música d’un xicotet poble del Maestrat, de la qual jo fa 25 anys que tinc la sort de pertànyer. Es tracta d’una banda petita en nombre, però gran en amistat i dedicació. Podria dir que som com una família, família en què per edat, ja sóc més pare que fill.

   Estimada Santa Cecília, tu ja saps com un pare es preocupa pels seus fills i els intenta donar exemple, tanmateix, a la Jana, son xiquets que tot just poden suportar l’instrument els que m’ensenyen amb una innocència envejable què ha de ser un músic.

   Estimada Santa Cecília, és doncs aquesta Banda de Musica, La Meua Banda, qui em va agrair durant el concert de Nadal la dedicació durant aquests 25 anys. Els ulls se m’ompliren de llàgrimes. No eren llàgrimes amargues; tenien la dolçor d’un quart de segle de bons records. Records al cadafal tocant la sortida del bou, als festivals, el nerviosisme per fer-ho bé davant músics d’altres pobles i del nostre estimat públic, dels pasacalles, dels dies de festa...

   Estimada Santa Cecília, tantes coses hagués volgut agrair-los...

   Gràcies a la meva família per recolzar-me sempre. Gràcies a tots el músics de la Banda de Música de La Jana amb els que he tingut la sort de compartir seient. Gràcies als Senyors Mestres de música i Mestres Directors per estar sempre al davant, dirigint-nos i ensenyant-nos. Gràcies a tots el components de les Juntes que han estat al nostre costat treballant entre bastidors sense rebre cap reconeixement. Gràcies als veïns de La Jana per estimar la música i acollir-nos sempre amb el calor d‘una mare. Gràcies, perquè he rebut sempre de tots ells més del que he pogut donar. Ompli’ls de felicitat com ells m’han omplert a mi.

   De tot cor, sempre teu

   Un músic

La Pedralta
Associació Janenca de Cultura
Plaza Mayor, 14 - 12340 La Jana - (Baix Maestrat)
ass-janenca-cultura@lajana.net
CS-77-1999